0Kriminalistët e Komitetit Hetimor pranë Prokurorisë së Rusisë u pajisën me një avion të papilotuar. Aparati fluturues “Irkut 10” do të shfrytëzohet për aktivitetet kërkimore në vende të paarritshme. Me ndihmën e tij në përmasa dhe kohë reale mund të bëhen fotografime tele dhe fotografike të lokaliteteve.