Qarkullimi i tregtisë së jashtme të Rusisë për periudhën janar-prill u reduktua deri në 44%, njoftoi Ministria e Ekonomisë dhe Zhvillimit. Vëllimet e tregtisë me vendet e huaja të largëta ranë gati 44%, me vendet e BSHP-së deri në 46%.