0Ushtarët amerikanë në Afganistan dogjën disa Bibla të konfiskuara nga frika se përpjekjet e tërheqjes së vëmendjes të popullsisë së vendit në fenë e krishterë mund të kërcënojnë sigurinë e trupave të huaj, njoftoi CNN. Sipas të dhënave të kompanisë televizive, biblat ishin të shtypura në gjuhët pushtu dhe dari – dy gjuhët më të përhapura në Afganistan.