Zëri i Rusisë Në kampionatin e gjimnastikës artistike që përfundoi të dielën në kryeqytetin e Azerbaixhanit Baku gjimnastja ruse Eugjenia Kanajeva zuri vendin e parë në gjithë kompleksin e ushtrimeve-në ushtrimet me litar, ushtrimet me rreth, me top dhe me shirit. Veçanërisht i shkëlqyer, spektakolar ishte deputimi i Kanajevës me top.