Zëri i Rusisë Ekspozita unikale e dhuratave të falura mbretërve rusë nga thesaret e Kremlinit të Moskës për herë të parë u soll në SHBA-s. Ekspozita u hap në një nga plaformat më prestigjoze artistike amerikane, në Institutin Smitsonovsk në Uashington. Në këtë ekspozitë janë përfshirë mburojat dhe armët prej ari, enë të zbukuruara me gurë të çmuar. Ekspozita po zhvillohet nën patronazhin e Presidentit të Rusisë Dimitri Medvediev.