Pjesëmarrësit e konkursit të këngës “Eurovision 2009”, i cili do të hapet në Moskë më 10 maj, tashmë filluan “luftën” e tyre për t’i fituar zemrën publikut rus. Për këtë ata i ndihmon kanali televiziv muzikor rus. Duke filluar që nga 25 prilli çdo ditë ai e njeh auditorin e gjerë shumëmilionësh me konkursantët duke shfaqur fragmente të debutimeve dhe klipeve të tyre si dhe duke bërë intervita me artistët.