Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev u afrua akoma dhe më shumë me popullin, ai hapi faqen e vet në “Zhivoi Zhurnal (në anglisht- Live journal), ose, duke u shprehur me gjuhën e përdoruesve të Internetit në ZHZH.