Ramzan Kadirov uroi popullin e Çeçenisë me rastin e anulimit të regjimit të veprimit të operacionit antiterrorist dhe periudhën e paqes që mbretëroi përfundimisht në këtë repoblikë. Ai theksoi se si President i republikës dhe qytetar i Rusisë do të bëjë gjithçka të mundur me qëllim që në tokën çeçene të mos derdhen më lot nënash dhe të mos dëgjohen më të qara fëmijësh.