0Dhoma Shoqërore e Rusisë do të diskutojë fatin e fëmijës që mori trauma të rënda në familjen që e birësoi atë


0Dhoma Shoqërore e Rusisë do të zhvillojë sot një mbledhje urgjente në lidhje me situatën e trevjeçarit Gleb Agjejev, që u shtrua në spital, pasi u mor nga familja e cila e birësoi atë, me djegie dhe hematoma tshumta. Prindërit që e adoptuan fëmijën u deklaruan mjekëve sikur gjoja ai ra nga shkallët. Fëmija tregoi se atë e rrahu e ëma që e adoptoi. Të premten i ati pa marrë parasyshë kundërshtimet e mjekëve e mori fëmijën nga spitali. Hetimin e çështjes penale sipas faktit të rrahjes së Glebit e mori nën kontrolli personal Zëvendës ministri i parë i punëve të brendshme Mihaill Suhodolskij.