0Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev konsideron të palejueshëm shkëmbimin e çështjeve të sistemit amerikan të mbrojtjes antiraket dhe të programit bërthamor të Iranit. Në intervistën dhënë BBC ai tha se njoftimet për atë se një shkëmbim i tillë ishte propozuar, por nuk i përgjighjet realitetit. Medvediev nuk dyshon se të dyja këto çështje do të diskutohen na takimin e tij me Presidentin amerikan Barak Obama më 1 prill në londër.