0Çifti sportiv rus Juko Karaguti dhe Aleksandër Smirnov u bënë fitues së medaljes së bronzit në Kampionatin Botëror të Patinazhit Artistik. Medaljen e artë e fituan patinatorët nga Gjermania Aljona Savçenko dhe Robin Shollkovi, ndërsa medaljen e argjendtë çifti kinez Danj Çzhan dhe Hao Çzhan. Dueti i patinatorëve rusë Oksana Domnina dhe Maksim Shabalin kryesojnë tabelën e kualifikimt pas kërcimit të detyryeshëm