0Radiofirma “Zëri i Rusisë” duke filluar që nga dita e dielë, 29 marsi, do të zgjerojë në mënyë të qenësishme diapazonin e emisioneve dhe programeve të veta në Internet. Për këtë njoftoi dje kryetari i saj Andrej Bistrickij.