Udhëheqja e Izraelit i propozoi Rusisë realizimin e projekte të përbashkëta me përmasa të gjera në fushën e novacioneve, njoftoi në Tel-Aviv Anatoli Çubajs, Kreu i korporatës shtetërore “Rosnano”, sipas rezultateve të takimit me Presidentin e vendit Shimon Perez dhe Kryeministri i ri Beniamin Netanjah.